Aragawa

Since its establishment in 1967, Aragawa has served cuisine rich in the bounties of nature, from its signature dish, the carefully selected and charcoal-broiled Sanda Beefsteak, to the single whole salmon the restaurant smokes them fresh every week. The Nishijin silk tapestries, the cherry-wood tables and chairs have been unchanged since Aragawa opened its doors, and the Swedish chandeliers provide a classic atmosphere, far from the madding crowd, where you can forget the cares of the day and dine in timeless comfort.

Where the Name "Aragawa" comes from

Literally meaning the hide of an animal, it is the Japanese translation of the title of a novel by the famous French writer Honore de Balzac, Le Peau de Chagrin (The Wild Ass's Skin).

A Love of Beefsteak

Purebred Tajima cattle are raised for more than twenty-eight months in the Sanda region of Hyogo Prefecture, where only animals who meet specific criteria are selected for designation as Sanda beef. From among these prize cattle, we carefully select the very highest grade to serve at Aragawa, where each autumn you can also enjoy the prizewinning beef from the annual taste-testing contest.
Sirloin is cut to a thickness of two to three centimeters, and tenderloin to five to six centimeters. The meat is flavored only with salt and pepper, and broiled on metal skewers in a special oven fired with binchotan hardwood charcoal from Wakayama Prefecture. Thanks to the skills and sense of our veteran chefs who distinguish ten separate stages of the broiling process, you will enjoy fine beefsteak as it is meant to be, with the fullest and most complex flavor imaginable.

Menu

Sanda Beefsteak
Regular/Semiking/King

A La Carte
Smoked Salmon/Shrimp Cocktail/Hairy Crab Salad

*Our menu changes seasonally, so please check it when you make your reservations.

Course

*Our monthly course specials. Please confirm when you make your reservations.

Information

Address: 3-23-11 Nishi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo
TEL: +81-3-3438-1867  FAX: +81-3-5425-0067
Seats: 22seats(private room available)/No smoking
Hours: 12:00noon~ 11:00p.m.
Closed: Sundays and Holidays, New Year
http://www.aragawa.jp
We are currently not accepting reservations online.

info

【三田市肉牛共進会「最優秀賞」受賞牛入荷のご案内】
本店新橋田村町麤皮は年に一度立ち牛で競い合う、第59回三田市肉牛共進会の品評会におきまして、本年も『最優秀賞』受賞牛を獲得いたしました。
11月30日から、サーロイン・ヒレ・その他希少部位も炭焼ステーキにてご提供いたします。
ぜひこの機会に特別な三田牛をお愉しみください。

【1月フェアのご案内】
<新春特別ディナー>
麤皮では新春の佳き機会に、1985年シャトー・デュクリュ・ボーカイユと厳選された冬の味覚を合わせた特別ディナーを限定数ご用意いたしました。年の初め、親しき方とのお寛ぎのひと時にご利用頂ければ幸いです。
期間:平成29年1月10日(火)~21日(土)
ご飲食代:お一人様60,000円(税・サービス料別)
コースメニューの内容はこちら

【贈答品のご案内】
※こちらの贈答品は好評につき、現在品切れをしております。ご不便をおかけいたしますが、何卒ご理解のほどお願い申し上げます。
また商品の入荷が決定次第、再度お知らせいたします。

・麤皮の三田牛をご自宅でお楽しみいただけるよう、「塩焼き用」「すき焼き、しゃぶしゃぶ用」でご用意いたしました。
お中元他、お熨斗の対応もいたしております。(全国配送可能) こちら
・哥利歐の三田牛ステーキと自家高温燻製サーモンはお持ち帰り対応可能です。またディナー招待チケットのご用意もございます。ぜひご利用ください。詳細はこちら
・各商品のお申込み書はこちら

【個室のご案内】
当店では、個室(4~6名様)を一室ご用意いたしております。

English
哥利歐

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